Magerotte Lodge: charmante gîte op de boerderij

Op een boogscheut van de Ardennen,

tussen dorp en bos, ligt dit prachtige en charmante verblijf voor vier personen.
Ooit stond hier de hooischuur.
De gîte is op harmonieuze wijze geïntegreerd in de boerderij Magerotte.

 

Dit vreedzame plekje in de vrije natuur is ongetwijfeld de ultieme locatie in de Ardennen voor wie zich wil herbronnen en even wil ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Tot groot genoegen van alle gasten koppelt deze infrastructuur de traditionele Ardeense identiteit aan verfijnde, comfortabele luxe. 

Door de ramen van de lodge krijgt u een prachtig uitzicht op het ecosysteem dat op het domein in ere wordt gehouden. Geniet met volle teugen van alle natuurpracht en de gevarieerde fauna rond de boerderij: sierlijke libellen aan het water, grootse, burlende herten op de weiden, wilde eenden, reigers, dassen, vossen, kraanvogels en, als u geluk hebt, zelfs zwarte ooievaars!

De eigenaars, Solange en André Magerotte, heten u van harte welkom. Met plezier leggen ze uit hoe alle accommodatie werkt en welke interessante activiteiten er in de buurt georganiseerd worden. Ook voor alle andere vragen staan ze uiteraard voor u klaar.

Dit bevoorrechte en idyllische resort biedt een brede waaier van all-indiensten en exclusieve voordelen die voor een onvergetelijk weekend zullen zorgen.